Saint-Germain

~ ~
Acest personaj a trăit în secolul XVIII şi îl putem considera pe bună dreptate un erudit, urmele sale abundă în cunoştinţe şi puteri la care nu are acces orice muritor. S-au stabilit legături între el şi Theosofie şi a fost unul dintre Maeştrii Înţelepciunii Antice. Nu se ştie nimic despre copilăria sa, practic până la un anumit moment, viaţa sa este un mare mister. S-a remarcat drept un mare artist, talentat la vioară, pian, pictură. Cunoştinţele sale asupra lumii şi a forţelor ce o guvernează îl fac un adevărat magician pentru acele vremuri. Reuşeşte să aducă numeroase inovaţii, în principal în chimie/alchimie. Vorbea cel puţin şase limbi, cu o precizie ce făcea imposibil de aflat ţara de origine.

Numele Saint-Germain apare pentru prima dată în 1740 ca un ofiţer în cadrul armatei franceze comandate de mareşalul Belle-Isle, conte de Gisor, care suferind de reumatism este tratat de misteriorul individ.

Tot despre un conte Saint-Germain se vorbeşte şi într-o scrisoare a lui Horace Walpole care menţionează că acesta a fost arestat în Londra, fiind suspectat de spionaj (în tipul rebeliunii Iacobite), însă la scurt timp eliberat din lipsă de probe.

Enciclopedistul Grimm îl descrie ca pe cineva care "ştie multă chimie şi istorie, cum puţini oameni se pot lăuda că ştiu". O vreme contele pleacă în India, ori pentru a guverna un anumit teritoriu, ori din alte motive. În 1757 reapare la Paris şi se instalează într-un hotel pe rue de Richelieu. Regele Ludovic al XV-lea pune la dispoziţia lui o aripă a castelului Chambord unde îşi construieşte un laborator de chimie. A întreţinut corespondenţă cu Jean-Baptiste Willermoz, fondatorul sistemului masonic ocult al Binefăcătorilor Cavaleri ai Cetăţii Sfinte, iar ministrul de stat al Saxei, Wurmb, mason cu grad de cavaler de Rosa-Cruce l-a chemat pe conte la Dresda.

Lista de realizări şi evenimente poate continua, nu am făcut decât să vă trezesc interesul (sper) faţă de acest individ, puteţi afla mai multe căutând şi singuri. Poate voi face şi o continuare dacă voi îmi veţi cere. Înainte de a încheia aş dori să vă spun o altă curiozitate, Edgar Cayce a spus că acest Saint-Germain era prezent la nevoie.

Mass UFO - 1942 - Battle of Los Angeles

~ ~
În seara dintre 24 şi 25 februarie 1942, mai multe obiecte zburătoare neidentificate au fost observate deasupra Los Angelesului. "Battle of Los Angeles" este denumirea dată de presa contemporană acestui eveniment. Trebuie să ţinem cont de faptul că la data la care a avut loc incidentul, America era proaspăt intrată în cel de-al doilea război mondial, îniţial s-a crezut că era vorba de aviaţia japoneză şi a început o ripostă antiaeriană, însă fără izbândă. Deşi piloţii au fost anunţaţi să se pregătească de zbor aceştia nu au plecat în misiune.

Fire-Starters

~ ~
În noiembrie 1890, în Thorah, pe lângă Toronto, Canada au început să aibe loc tot felul de lucruri ciudate, aparent legate de o fetiţă de 14 ani, pe nume Jennie Bramwell, un copil adoptat de fermierul Dawson şi soţia lui. Se pare că într-o zi această fetiţă s-a îmbolnăvit şi a intrat într-un fel de transă. La scurt timp a început să plângă şi să arate spre tavan ţipând "priviţi acolo", tavanul luase foc. În următoarele zile mai multe focuri au început să apară prin casă, din moment ce unul era stins apărea altul. Se pare că cel puţin o săptămână a trecut fără ca cineva săşi pună cu adevărat vreo problemă, uimitor.

În cele din urmă toată mobila a fost mutată afară iar fata învinuită pentru incendii şi trimisă înapoi la orfelinatul de la care a fost luată. Eveninimentele stranii au încetat. Un reporter s-a ocupat în detaliu de caz şi a observat că fata avea cunoştinţe rudimentare de chimie şi că a făcut mai multe drumuri până la un chimist din zonă, de asemenea, în oraş era cunoscut faptul că avea obieciul să fure lucruri.

În ianuarie 1895 au avut loc incendii în casa unui tâmplar şomer pe nume Adam Colwell din Brooklyn, New York. Cazul a fost cercetat de poliţişti şi pompieri care au fost martori la combustii spontane ale mai multor obiecte. A fost suspectată fata adoptată a familiei Colwell, pe nume Rhoda însă această teorie a căzut când s-a observat că mai multe incendii au izbucnit în timp ce fetiţa era interogată.

Într-o zi de 4 ianuarie, când toată familia era împreună, în bucătărie o oală a căzut de pe aragaz şi patru tablouri au fost aruncate de pe perete. La scurt timp un pat a luat foc iar când a venit poliţia, tapetul din casă a început să ardă. În cele din urmă toată casa a ars.

În general astfel de cazuri de combustie spontană sunt legate de fenomene poltergeist şi de fete tinere, de obicei adoptate, dar nu este o regulă.

Fenomene FAN "de masă"

~ ~
1942

Această imagine a fost făcută în oraşul Hopeh, China, în 1942, perioada în care a fost ocupat de trupele japoneze.


1951

Luminile din Lubbock. Fotografia reprezintă numai una dintre incidentele în care au fost raportate astfel de lumini pe cerul oraşului Lubbock.

Totul a început în zoua de 25 august 1951, la ora 21:10 când trei profesori la Universitatea Tehnică din Texas, W. I. Robinson, A. G. Oberg şi W. L . Ducker, aflaţi în curtea casei primului dintre ei observă un mare număr de lumini ce trec cu viteză pe deasupra lor.

Ce ar fi putut să fie? Meteoriţii sunt evident scoşi din discuţie datorită formaţiunii în care zburau luminile "V". Aşa că rămâne să ne gândim la avioane, însă în acea seară nu a fost programat sau raportat niciun zbor. Au fost păreri care spuneau că luminile ar fi fost de fapt nişte păsări... asta ar fi însemnat că erau cele mai rapide, cele mai mari şi cele mai reflectorizante păsări de pe planetă.


1952

După cum puteţi vedea pe lângă imaginea Capitolului situat în dreapta se mai află pe cer un număr de 9 lumini. Acest incident a stârnit mare vâlvă în presa epocii, căpitanul Edward Ruppelt (cel care a condus proiectul Blue Book) a descris situaţia în cartea sa "Report on unindentified flying objects " (Raport privind obiectele zburătoare neidentificate). De menţionat este că acele OZN-uri au fost identificate şi pe radar.

Aceasta este o imagine din 1952, Washington DC, SUA
.

După pauză... muncă

~ ~
Ne cerem scuze pentru lipsa de noutăţi de pe mistere şi dezvăluiri, anumite evenimente şi proiecte noi ne-au captat tot timpul rămas şi din păcate acest loc a avut de suferit, însă vom reveni cu lucruri noi în curând.

40 de ani de MUFON

~ ~
Între 6 şi 9 august 2009 va avea loc la Denver, Colorado, SUA simpozionul anual MUFON. MUFON se refera la "Mutual UFO Network" iniţiativă dedicată studierii fenomenului OZN.

Anunţ

~ ~
Ca urmare a realizării siteului "Politică Mondială", rubricile de politică externă şi internă de pe Mistere şi Dezvăluiri vor fi desfiinţate, acest site urmând să se ocupe numai cu evenimente şi fenomene stranii sau neexplicate.

Comunicat CamaradART:

Pe 26 aprilie a luat fiinţă siteul Politică Mondială, construit pe baza cunoştinţelor acumulate de pe urma proiectului Mistere şi Dezvăluiri, care îşi continuă funcţionarea, însă rămâne fără rubricile de politică. De asemenea, siteul destinat artei, Novus Art, a cunoscut o revigorare grafică şi un nou concept, lansarea noului site va fi anunţată în curând. De asemenea, CamaradART mai pregăteşte lansarea a două siteuri specializate, unul pe subiecte istorice, iar celălalt pe teme religioase şi filosofice.

Am dori să vă mai informăm că pe lângă aceste iniţiative se mai pregătesc câteva surprize însă vom dezvălui totul la momentul potrivit.

Multă pace în inimă şi cunoaştere în minte.
Echipa CamaradART

Fenomenul OZN / FAN, scurtă introducere (I)

~ ~
OZN înseamnă "Obiect Zburător Neidentificat", este un acronim, o traducere a lui "Unidentified Flying Object". Termenul a fost ales de aviaţia militară americană prin anul 1952. Evident, nu a fost şi nu este ceva folosit pentru a descrie în mod exclusiv reptilieni sau reticuliani şi se referă aşa cum ne indică şi numele la orice obiect zburător ce nu poate să fie identificat. Personal sunt adeptul ideii de "Fenomen Aerospaţial Neidentificat", acoperind o gamă mult mai largă, de exemplu fulgerele globulare.

Literatura de specialitate înregistrează un repertoriu foarte vast de evenimente stranii, nu toate reale însă. Contrar aşteptărilor şi a cunoştinţelor multora, clasicele discuri zburătoare nu sunt noi, mărturii ale trecerii lor prin faţa ochilor umani există aproape de când omul şi-a dezvoltat capacităţile de scris şi de desenat. Fiinţe groteşti, ciudate, prietenoase sau inamice au fost descrise în toate culturile ce au putut să lase marturii posterităţii. Trecute la capitolul de basme şi povestiri sunt acum materiale de adormit copiii... însă poate rolul lor nu era acesta. Faptul că nu suntem singuri în univers a fost recunoscut şi de biserică... haios este că ea niciodată nu a negat asta, sau poate nu ar fi trebuit să nege, până la urma îngerii şi demonii (în măsura în care credem că există) sunt tot fiinţe.

În Clubul Mistere şi Dezvăluiri, unde vă invit să vă înscrieţi, vom purta discuţii pe tema fenomenelor ozn ce au loc în prezenţa unui număr mare de oameni, în general este cazul oraşelor. Aşa că vă invităm să facem lumină atât în mintea noastră cât şi în a celor ce ne citesc.

Părerea voastră despre OZN-uri este...

~ ~
Chestionarul pentru săptămâna 9-16 martie are ca subiect cunoscutul (poate prea puţin cunoscutul) fenomen OZN. Suntem curioşi să aflăm părerea voastră în legătură cu această temă, şi desigur, dacă aveţi nelămuriri puteţi trimite un email la redacţie şi vă vom răspunde personal sau sub formă de articol pe "Mistere şi Dezvăluiri".

-------

În urma sondajului situaţia stă în felul următor:

Extratereştrii - 3 (60%)
Construite de oameni - 4 (80%)
Entităţi transdimensionale - 2 (40%)
Diversiune - 1 (20%)
Greşeli de interpretare - 1 (20%)

-------

Se pare că majoritatea au decis că acele obiecte neidentificate din cer sunt construite de om, foarte aproape fiind însă cei de părere că extratereştrii ne vizitează.

Voi cum comentaţi?

Titus Livius scrie despre Romulus

~ ~

Iniţiez cu această ocazie o nouă rubrică în cadrul siteului, anume "Antichitate". Aşa cum îi spune numele, vom aborda teme de interes ce cuprind evenimente şi texte între secolele 8 î.Cr. şi 6 d.Cr.


Într-o zi când [Romulus] îşi inspecta armata adunată într-un câmp, (...) a izbucnit o furtună însoţită de vuiete şi tunete puternice, când regele a fost învăluit de un nor atât de des încât a dispărut din ochii mulţimii.
De asemenea Titus Livius mai relatează şi întâmplarea ce ţine de Proculus Iulius:

Proculus Iulius (...) a venit în mijlocul adunării şi a spus: "Cetăţeni, astăzi, în zorii zilei, Romulus, părintele acestui oraş, coborâ din cer deodată şi mi se arătă. Cuprins de fiorii fricii, plin de respect, m-am ridicat de jos şi l-am rugat să-mi îngăduie să-l privesc în faţă. Atunci el mi-a grăit: Du-te şi vesteşte romanilor că zeii vor să facă din Roma mea capitala lumii întregi (...)"

Recunosc că nu sunt cel mai în măsură să comentez lucrarea lui Titus Livius, considerând că nici nu am terminat să o studiez pe toată, însă acest fragment a stârnit câteva discuţii. Deşi posibilitatea ca Romulus să fi fost ucis de către senatori există, si nu putem spune că ar fi exagerată ţinând cont de istoria Romei, putem lua în calcul şi o eventuală ascensiune, înălţare, ridicare la cer, cum vreţi să îi spuneţi. Nu încerc să pledez pentru ideea că extratereştrii l-au luat lângă ei şi au făcut un plan pentru viitorul regatului, republicii şi în cele din urmă a imperiului Roman, însă înălţarea există într-o sumedenie de poveşti, religii, civilizaţii de pe tot globul, şi personal cred că trebuie să fie ceva mai mult decât simpla imaginaţie.

În fine, rămâne un fragment interesant după mine, ţine de fiecare cum îl interpretează.

LIVIUS, Titus, De la fondarea Romei, editura Ştiinţifică, Bucureşti, 1959

Al 3-lea război mondial sub ochii noştri

~ ~
Cu toţii ştim că un pas important spre noua ordine mondială este al treilea război mondial prezis de Pike, de asemenea sunt cunoscute modurile în care au început primele două, cine a stat în spatele lor, cine a câştigat de pe urma lor. Cu toate astea mă întreb, presupunând că sioniştii erau şi sunt implicaţi în proiectul acestei noi ordini, de ce au considerat necesară fondarea statului Israel pe actualul teritoriu.

Sunt două explicaţii. Acest pământ la sfârşitul celui de-al doilea război mondial aparţinea Regatului Unit, iar aceştia sub influenţa sionistă şi propaganda evreiască de după război au decis să ofere evreilor teritoriul ce le-a aparţinut cu două milenii în urmă, deşi acum era locuit de o alta naţie. A doua explicaţie este că totul era plănuit încă de atunci şi se ştia că mai devreme sau mai târziu în acea parte a globului va izbucni un conflict. Consider că ambele idei sunt adevărate, englezii au acţionat din milă faţă de evrei iar aceştia si-au primit pământul în momentul în care globalizarea bătea la uşă. E clar că această decizie a fost luată pentru că ajuta înfiinţarea Noii Ordini Mondiale. Pe scurt se poate accepta teoria că Hitler era de partea acestei mişscări şi că a primit ordine să ofere evreilor un motiv pentru a-şi cere un stat propriu. Sunt multe documentare şi cărţi ce abordează această temă mai amplu.

Revenind în zilele noastre trebuie făcută cea mai importantă observaţie, ne aflăm implicaţi într-un Război Împotriva Terorii, noi împreună cu multe alte state, luptându-ne împotriva unui inamic invizibil, un război ce nu se poate sfârşi. Şi pe parcursul acestui război ni se fură din drepturi, devenim din ce în ce mai monitorizaţi, ne dezumanizăm. Noi acum ne aflăm în cel de-al treilea război mondial. De ce trebuie să fie un război nuclear, o luptă între două superputeri când totul se poate rezolva aşa de simplu. Rusia a atacat Georgia spunând că acest stat sprijină terorismul, că desfăşoară acţiuni de epurare etnică în Oseţia de Sud. America a atacat Afganistanul si Irakul pentru că sprijineau terorismul. Coreea de Nord era pe listă, dar acum că se ocupă China de ea nu mai este nevoie de război. Israelul îşi atacă vecinii pentru că aceştia sprijină terorismul. Ni se bagă pe gât ideea că Iranul sprijină terorismul. Impresia mea este că nu va exista un război între statele importante, Rusia va întra singură în NATO, iar China mai mult sau mai puţin devine modelul Noii Ordini Mondiale. Există foarte multe state mici şi mijlocii plănuite pentru a fi dezmembrate.

Aş mai dori să lămuresc un lucru, nu vă lăsaţi păcăliţi de ajutorul pe care Rusia îl dă statelor arabe şi Iranului, aceste înarmări sunt în defavoarea lor.

Există unitate în rândurile celor anti-NOM ?

~ ~
Credeţi că toate grupurile, grupuleţele şi indivizii ce desfăşoară diferite activităţi împotriva noii ordini mondiale formează un corp omogen sau că acestea sunt în mare parte izolate unele faţă de altele?

Ceea ce am observat este că la nivelul seniorilor (cel puţin), Alex Jones, David Icke, Jordan Maxwell, etc există în general conflicte de orgolii care în mod surprinzător ajung să îi dezbine deşi numai dezbinarea nu ne mai lipseşte. În momentul de faţă consider că nu mai există politică de dreapta sau de stânga, în mare parte există numai o politică în favoare unei noi ordini mondiale, a unui stat planetar poliţienesc condus prin maniere oculte, autoritare, de către un grup de elită. Nedumerirea mea este cum de nu a apărut până acum o mişcare internaţională destul de puternică pentru a contracara această ideologie. Răspunsurile sunt multiple, lipsa de finanţe adecvate unei asemenea operaţiuni, lipsa de comunicare între oameni şi de ce să nu o spunem, orgoliul indivizilor.

Vreau să mai spun că dacă lucrurile vor continua aşa nu facem nimic. Până acum dacă privim atenţi nu s-a reuşit oprirea globalizării, a terorismului de stat, a tuturor crimelor ce au loc în faţa ochilor noştri. Ceea ce îşi propune Camaradart prin Clubul Mistere şi Dezvăluiri este să unifice, împreună cu alte mişcări de acest gen din alte state, vocile adevăratei opoziţii.

-------

În urma sondajului la care au participat 9 persoane situaţia stă în felul următor:

Da, consider că există o voce comună - 2 (22%)
Da, însă la nivel local - 1 (11%)
Nu, nu există unitate - 6 (66%)
Nu ştiu - 0 (00%)

Sistemul ocult de dominare a lumii. Istoria secretă a umanităţii de Os Kuhen

~ ~
Pentru cei care încă mai consideră că ce scrie în manualele şcolare este lege, iar ce se spune pe CNN este adevăr, Sistemul ocult de dominare a lumii a lui Kuhlen este un perfect manual pentru începători. Auorul abordează o serie întreagă de teorii şi puncte de vedere discutând pe rând despre spiritul omului, relaţia acestuia cu universul, pe scurt o serie întreagă de teorii si de credinţe încercând să afle unde se află adevărul.

Pe parcursul lucrării se menţine totuşi în punctele mai sensibile caracterul obiectiv, scriitorul limitându-se numai la a expune păreri aparţinând mai multor cercetători. Deşi are anumite lipsuri, lucru de înţeles având în vedere munca titanică de sinteză, lucrarea de faţă nu este de ignorat pentru cei ce doresc să-şi lărgească orizonturile de cunoştere.

În bibliografie:

KUHLEN, Os, Sistemul ocult de dominare a lumii. Istoria secretă a umanităţii, Editura Saeculum Vizual, Bucureşti, 2007

Un genocid

~ ~
În momentul de faţă asistăm la un adevărat genocid pe tot globul. Holocaustul atât de popularizat de mass-media coruptă este o adevărată poveste în comparaţie cu holocaustul la care suntem noi supuşi acum. Toate sistemele de guvernare nu şi-au avut drept scop o îndreptăţire a vieţii oamenilor, nici cele socialiste care au lichidat oameni pe capete, nici cele fasciste, nici cele capitaliste în care omul ca individ este de fapt înlocuit cu o serie de cifre care decid cine eşti si care este locul tău în această lume.

Cum se mai poate aduce dreptatea în această lume? Mulţi deja au încetat să mai aştepte sau să mai caute un răspuns. Fiinţa umană este atacată prin toate mijloacele iar armele pentru ripostă ne lipsesc. De ce s-a permis să ajungem aici? Să fim nişte simple maşinării educate în acest sens prin sistemul de învăţământ care în loc să ilumineze, dresează minţile oamenilor. Iubirea faţă de om se rezumă de multe ori doar la un slogan sau la o bătaie pe umăr... în esenţă ne îndepărtăm unii de ceilalţi, ajungem să ne privim la un mod superficial.

Personal nu îmi pot imagina de ce lucruri aparent atât de complexe, lipsa hranei, a apei, a locuinţelor, a locurilor de muncă, au totuşi o rezolvare foarte simplă... dar tot nu sunt rezolvate. Această epocă ne permite să ducem oameni pe Lună, să construim staţii orbitale, să facem lucruri visate de strămoşii noştrii... însă nu putem avea grijă de semeni. Şi de ce nu putem face acest lucru elementar? Pentru că am da peste cap bursa, nu am avea bani să plătim băncilor... lucruri artificiale.

Mâncarea stă şi expiră pe rafturile magazinelor pentru că avem o foame să vedem abundenţă însă când vine vorba să hrănim nişte bieţi copii din Africa ne învîrtim în jurul a tot felul de întruniri, mese rotunde şi altele. Trebuie să ne rupem de lanţurile acestor negustori, acestor bancheri, acestor finanţişti cu dorinţe de conducere a lumii, aceşti oameni bolnavi a căror boală este dată din tată în fiu ca pe un trofeu.

Baraka:



MISIUNE

~ ~
In comformitate cu idealurile CamaradART noi dorim sa oferim oamenilor acces la informatii ce sunt scoase in mod deliberat din fata ochilor. Credem ca omul are dreptul sa fie stapanul propriei sale vieti si sa nu mai fie tratat cu dispret de catre "elita".

CONTACT

~ ~
Revistă:
email: mistere.dezvaluiri@gmail.com
google group: http://groups.google.com/group/clubul-mistere-si-dezvaluiri

Redactor-şef: Florin Cosma

email: angorcosma@gmail.com
id yahoo messenger: angorcosma
id google talk: angorcosma
web: www.florincosma.blogspot.com


CamaradART:
email: camaradart@gmail.com

SCRIE ŞI TU

~ ~
Ce trebuie sa cunoşti pentru a colabora cu noi:

-
"Mistere şi Dezvăluiri" este o publicaţie de cercetare, asta înseamnă că articolele prezentate trebuie să satisfacă anumite cerinţe de calitate. Este foarte important ca toate informaţiile pe care le prezentaţi să fie întemeiate pe o muncă de cercetare şi analiză, părerile personale trebuind să fie sprijinite pe argumente solide.
- Bibliografia este foarte importantă dacă doriţi să faceţi o muncă serioasă, vă prezint o pagină unde puteţi găsi informaţiile necesare: bibliografia şi subsolul
- Diacriticile sunt şi ele un element necesar, articolele ce nu sunt redactate cu diacritice nu vor fi acceptate.
- Mistere şi Dezvăluiri apare de patru ori pe an. Nu se acceptă articole mici, de până la două pagini, acest gen de scrieri pot fi publicate pe siteul revistei cerându-se aprobarea redactorului şef pentru întrarea în colectivul redacţional.
- Ca recapitulare, există două modalităţi de scriere: în cadrul publicaţiei, prin redactarea unor articole de cercetare de mari dimensiuni, sau în cadrul siteului, prin scrieri de dimensiuni mai mici, ce nu ţin cont de un termen limită de predare şi care au un caracter mai mult sau mai puţin personal. În acest ultim caz cerinţele de calitate sunt diminuate.

Cum trimiţi articolele:

- Pentru a participa la realizarea publicaţiei trebuie în prima fază să contactaţi redactorul şef în vederea prezentării temei ce va fi abordată. După o scurtă discuţie vi se va oferi un termen limită până la care lucrarea poate să fie trimisă. Este interzisă întârzierea predării lucrărilor.
- În cadrul siteului situaţia este mult mai lejeră, după cum am spus mai sus, nu mai există un termen limită pentru articole. Trebuie doar să contactaţi redactorul-şef

Important !

Mistere şi Dezvăluiri este o publicaţie a grupului CamaradART, asta înseamnă că în mod normal toţi autorii din cadrul proiectului trebuie să fie membri. Acest lucru se poate realiza completînd chestionarul de aici şi trimiţându-l pe mai, la adresa camaradart@gmail.com

NUMERE PRECEDENTE

~ ~
NUMERE PRECEDENTE

Arhiva Mistere şi Dezvluiri MARTIE 2009 (nr. 2):

ANTICHITATE - Titus Livius scrie despre Romulus
FENOMENUL OZN - Fenomenul OZN, scurtă introducere (1)
MONITORIZARE - Un nou protest împotriva cipurilor biometrice (anunţ)
ROMÂNIA - Împrumut de la FMI?
INTREBARE ŞI RĂSPUNS - Pîrerea voastră despre OZN-uri este...
-------""------- - Aţi fi de acord cu un stat planetar democratic?


Arhiva Mistere şi Dezvluiri FEBRUARIE 2009:

EDITORIAL - Un Genocid
MONITORIZARE - Vin Cipurile
NOUA ORDINE MONDIALĂ - Al 3-lea Război Mondial Sub Ochii Noştri
POLITICĂ EXTERNĂ - O ora cu Ahmadinejad
-------""------- - Hugo Chavez la Întrunirea ONU 2006
-------""------- - Vaclav Klaus la Întrunirea ONU 2007
-------""------- - Barack Obama se Adresează Congresului
RECENZIE DE CARTE - Sistemul Ocult de Dominare a Lumii de Os Kuhlen
-------""------- - Familia Rothschild de Walter Brevitz
-------""------- - Holocaustul Roşu de Florin Matrescu
INTREBARE ŞI RĂSPUNS - Există Unitate în Rândurile celor Anti-NOM?

NUMĂR ACTUAL

~ ~
NUMĂR ACTUAL