Există unitate în rândurile celor anti-NOM ?

~ ~
Credeţi că toate grupurile, grupuleţele şi indivizii ce desfăşoară diferite activităţi împotriva noii ordini mondiale formează un corp omogen sau că acestea sunt în mare parte izolate unele faţă de altele?

Ceea ce am observat este că la nivelul seniorilor (cel puţin), Alex Jones, David Icke, Jordan Maxwell, etc există în general conflicte de orgolii care în mod surprinzător ajung să îi dezbine deşi numai dezbinarea nu ne mai lipseşte. În momentul de faţă consider că nu mai există politică de dreapta sau de stânga, în mare parte există numai o politică în favoare unei noi ordini mondiale, a unui stat planetar poliţienesc condus prin maniere oculte, autoritare, de către un grup de elită. Nedumerirea mea este cum de nu a apărut până acum o mişcare internaţională destul de puternică pentru a contracara această ideologie. Răspunsurile sunt multiple, lipsa de finanţe adecvate unei asemenea operaţiuni, lipsa de comunicare între oameni şi de ce să nu o spunem, orgoliul indivizilor.

Vreau să mai spun că dacă lucrurile vor continua aşa nu facem nimic. Până acum dacă privim atenţi nu s-a reuşit oprirea globalizării, a terorismului de stat, a tuturor crimelor ce au loc în faţa ochilor noştri. Ceea ce îşi propune Camaradart prin Clubul Mistere şi Dezvăluiri este să unifice, împreună cu alte mişcări de acest gen din alte state, vocile adevăratei opoziţii.

-------

În urma sondajului la care au participat 9 persoane situaţia stă în felul următor:

Da, consider că există o voce comună - 2 (22%)
Da, însă la nivel local - 1 (11%)
Nu, nu există unitate - 6 (66%)
Nu ştiu - 0 (00%)

0 comentarii: