Al 3-lea război mondial sub ochii noştri

~ ~
Cu toţii ştim că un pas important spre noua ordine mondială este al treilea război mondial prezis de Pike, de asemenea sunt cunoscute modurile în care au început primele două, cine a stat în spatele lor, cine a câştigat de pe urma lor. Cu toate astea mă întreb, presupunând că sioniştii erau şi sunt implicaţi în proiectul acestei noi ordini, de ce au considerat necesară fondarea statului Israel pe actualul teritoriu.

Sunt două explicaţii. Acest pământ la sfârşitul celui de-al doilea război mondial aparţinea Regatului Unit, iar aceştia sub influenţa sionistă şi propaganda evreiască de după război au decis să ofere evreilor teritoriul ce le-a aparţinut cu două milenii în urmă, deşi acum era locuit de o alta naţie. A doua explicaţie este că totul era plănuit încă de atunci şi se ştia că mai devreme sau mai târziu în acea parte a globului va izbucni un conflict. Consider că ambele idei sunt adevărate, englezii au acţionat din milă faţă de evrei iar aceştia si-au primit pământul în momentul în care globalizarea bătea la uşă. E clar că această decizie a fost luată pentru că ajuta înfiinţarea Noii Ordini Mondiale. Pe scurt se poate accepta teoria că Hitler era de partea acestei mişscări şi că a primit ordine să ofere evreilor un motiv pentru a-şi cere un stat propriu. Sunt multe documentare şi cărţi ce abordează această temă mai amplu.

Revenind în zilele noastre trebuie făcută cea mai importantă observaţie, ne aflăm implicaţi într-un Război Împotriva Terorii, noi împreună cu multe alte state, luptându-ne împotriva unui inamic invizibil, un război ce nu se poate sfârşi. Şi pe parcursul acestui război ni se fură din drepturi, devenim din ce în ce mai monitorizaţi, ne dezumanizăm. Noi acum ne aflăm în cel de-al treilea război mondial. De ce trebuie să fie un război nuclear, o luptă între două superputeri când totul se poate rezolva aşa de simplu. Rusia a atacat Georgia spunând că acest stat sprijină terorismul, că desfăşoară acţiuni de epurare etnică în Oseţia de Sud. America a atacat Afganistanul si Irakul pentru că sprijineau terorismul. Coreea de Nord era pe listă, dar acum că se ocupă China de ea nu mai este nevoie de război. Israelul îşi atacă vecinii pentru că aceştia sprijină terorismul. Ni se bagă pe gât ideea că Iranul sprijină terorismul. Impresia mea este că nu va exista un război între statele importante, Rusia va întra singură în NATO, iar China mai mult sau mai puţin devine modelul Noii Ordini Mondiale. Există foarte multe state mici şi mijlocii plănuite pentru a fi dezmembrate.

Aş mai dori să lămuresc un lucru, nu vă lăsaţi păcăliţi de ajutorul pe care Rusia îl dă statelor arabe şi Iranului, aceste înarmări sunt în defavoarea lor.

1 comentarii:

Florin Cosma spunea...

Now in english http://awil-um.blogspot.com/2010/04/world-war-iii.html