Fenomenul OZN / FAN, scurtă introducere (I)

~ ~
OZN înseamnă "Obiect Zburător Neidentificat", este un acronim, o traducere a lui "Unidentified Flying Object". Termenul a fost ales de aviaţia militară americană prin anul 1952. Evident, nu a fost şi nu este ceva folosit pentru a descrie în mod exclusiv reptilieni sau reticuliani şi se referă aşa cum ne indică şi numele la orice obiect zburător ce nu poate să fie identificat. Personal sunt adeptul ideii de "Fenomen Aerospaţial Neidentificat", acoperind o gamă mult mai largă, de exemplu fulgerele globulare.

Literatura de specialitate înregistrează un repertoriu foarte vast de evenimente stranii, nu toate reale însă. Contrar aşteptărilor şi a cunoştinţelor multora, clasicele discuri zburătoare nu sunt noi, mărturii ale trecerii lor prin faţa ochilor umani există aproape de când omul şi-a dezvoltat capacităţile de scris şi de desenat. Fiinţe groteşti, ciudate, prietenoase sau inamice au fost descrise în toate culturile ce au putut să lase marturii posterităţii. Trecute la capitolul de basme şi povestiri sunt acum materiale de adormit copiii... însă poate rolul lor nu era acesta. Faptul că nu suntem singuri în univers a fost recunoscut şi de biserică... haios este că ea niciodată nu a negat asta, sau poate nu ar fi trebuit să nege, până la urma îngerii şi demonii (în măsura în care credem că există) sunt tot fiinţe.

În Clubul Mistere şi Dezvăluiri, unde vă invit să vă înscrieţi, vom purta discuţii pe tema fenomenelor ozn ce au loc în prezenţa unui număr mare de oameni, în general este cazul oraşelor. Aşa că vă invităm să facem lumină atât în mintea noastră cât şi în a celor ce ne citesc.

0 comentarii: