Experimentul Philadephia

~ ~
Experimentul Philadephia a început ca o aprofundare a cercetărilor dezvoltate de dr. Francis Bitter, ce atacau problema demagnetizării navelor ca o contramăsură la minele magnetice dezvoltate in anii 1930 de către germani. Cercetările evident au avut loc în secret, sub îndrumarea SUA, și se dorea testarea efectului unui câmp magnetic puternic asupra unei nave de suprafață.

Se spune că acest vas, ce se afla în jurul portului din Philadephia, a ajuns în câteva minute la portul din Norfolk. Cei mai mulți dintre participanții de pe vas au murit, unii au dispărut complet, alții se spune că au devenit invizibili și unii au fost ”integrați” în vas, evident, povestea a cunoscut mai multe cosmetizări de-a lungul timpului.

Comform afirmațiilor lui William Moore ți Charles Berlitz în lucrarea lor ”The Philadelphia Experiment: Project Invisibility” începutul dezvăluirilor începe prin 13 ianuarie 1956 când astrofizicianul dr. Morris Ketchum Jessup a primit prima dintr-o serie de scrisori de la Carlos Miguel Allende în care i se cerea lui Jessup să insiste pe lângă autorități pentru a se determina continuarea cercetărilor referitoare la ”teoria câmpului unitar”. Mai aflăm că Einstein superviza experimentul și că nava era DE 173.

În dimineața zilei de 29 aprilie 1958, Jessup a fost găsit mort în mașina sa. Polițiștii care au anchetat cazul au ajuns la concluzia că a fost sinucidere. Martorii spun că în momentul în care acesta a fost găsit, era încă în viața, asta ce vă spune...

1 comentarii:

Anonim spunea...

f plictisitor acest articol... inteleg ca ai citit si tu un articol sau o carte despre acest subiect... incearca sa faci o documentare mai profunda despre un subiect atunci cand vrei sa scrii... eu nu mi-am permis niciodata sa scriu despre acest subiect desi as putea scrie de 100 de ori mai mult decat acele 3 lulele 3 surcele pe care le-ai scris tu...

Bogdan Dumitru